Cool Moves Volley – Mini Volleybal

coolmovesCool Moves Volley

Voor de jonge jeugd hebben we een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld namelijk Cool Moves Volley (CMV).

Cool Moves Volley (CMV) is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar. Door middel van verschillende niveaus leer je stapsgewijs volleyballen!

Wij hebben met het Cool Moves Volley een unieke manier gevonden om volleybal aan te leren aan de jongste jeugd. Deze volleybalmethode bestaat uit makkelijk te overbruggen niveaus – die speciaal ontworpen zijn per leeftijd – om zo uiteindelijk op het gewenste niveau te komen.

Cool Moves Volley is een sport met veel ‘coole moves’: opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren.

Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken.

Graag nodigen wij kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar uit om hieraan mee te gaan doen.

Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. Er wordt door de Nevobo samen met de verenigingen CMV toernooien georganiseerd.

Meer weten over CMV neem dan contact op via jeugd@tivoc.nl of kom eens een kijkje nemen bij een training of wedstrijd.