Home » Nieuwsitems » Beachvolleybaltoernooi 2019

Beachvolleybaltoernooi 2019

Beste Tivoc (beach) volleyballer,  

Op zaterdag 22 juni aanstaande organiseren we het jaarlijkse TiVoC-beachtoernooi.

Het toernooi wordt net als vorig jaar gehouden op het terrein van onze ‘eigen’ Jan van Rooijen. Net voorbij Beldert Beach richting Maurik.

Een toernooi is natuurlijk alleen leuk bij voldoende inschrijvingen. Daar hebben we jou bij nodig! Schrijf je daarom samen met je team snel in door voor 1 mei een mail te sturen op beachvolleybal@tivoc.nl onder vermelding van de contactpersoon met telefoonnummer, je teamnaam en de categorie waar je in wilt spelen. Uiteraard mag je team ook bestaan uit vrienden en vriendinnen die geen lid zijn van Tivoc!

De categorieën, waarin gespeeld gaat worden, zijn:

  • 2×2 heren (senioren en recreanten*)
  • 2×2 dames (senioren en recreanten*)
  • 4×4 jeugd (A, B en C jeugd)
  • 2×2 (niveau 4 t/m 6) / 4×4 (niveau 1 t/m 3) mini’s

*recreanten kunnen indien gewenst ook 3×3 inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per jeugd-, of seniorenteam en 5 euro voor een mini team. Het inschrijfgeld graag  voor zaterdag 1 juni overmaken op: NL50ASNB0707583446 t.n.v. W.T.J. Luckel onder vermelding van de teamnaam en de categorie.

Op 1 mei besluit de toernooicommissie op basis van het aantal ingeschreven teams in welke categorieën er gespeeld kan worden. De contactpersonen ontvangen hiervan persoonlijk bericht per mail. Later volgt eveneens per mail het speelschema en de precieze aanvangstijd.

In overleg met Jan van Rooijen onderzoeken we de mogelijkheden om aan het einde van het toernooi een BBQ te organiseren en in de nacht van zaterdag op zondag op zijn terrein te kamperen. Dit is echter alleen mogelijk bij voldoende animo. Daarom bij de inschrijvingsmail ook graag aangeven of je, indien het doorgang kan vinden, zou willen BBQ-en en / of wilt blijven kamperen en met hoeveel personen. Op basis van jullie reacties zullen we dan op 1 mei ook hierover een besluit nemen.

We zien je graag de 22e juni op TiVoC Beach 2019!

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, stuur me even een mailtje op beachvolleybal@tivoc.nl

Namens de toernooicommissie,

Wouter Luckel