Home » Nieuwsitems » Open recreantentoernooi 17 maart

Open recreantentoernooi 17 maart

Hallo leden van Tivoc,

Zoals de meeste van jullie weten moet je je als lid inschrijven voor een vrijwilligerstaak.

Manon (D2), Saskia (rec. Dames) en ik, Jaïr (rec. Dames) hebben ons dit jaar ingeschreven voor het organiseren van het recreantentoernooi. Chantal (D3, trainster rec.) heeft ons aangestuurd waar nodig.

Een toernooi organiseren heb je niet zo in een avondje geklaard, we zijn een aantal keer samengekomen en hebben veel besproken via de app (anno 2018). We wilde er een gezellige avond van maken waar iedereen welkom is met muziek, een hapje en een drankje.

En dit is zeker gelukt! 

Want we kregen al snel aanmeldingen, het leuke was dat er inderdaad verschillende type teams zich aanmeldde, van jonkies tot de wat oudere garde, bestaande teams maar ook een oud heren 1 team van 10 jaar geleden, ervaren mensen maar ook totaal onervaren, familie en vrienden.

Iedereen was goed vertegenwoordigd en gebrand om er een geslaagde avond van te maken. De sfeer was super, iedereen was sportief en heel sociaal. Er werd ook goed gereageerd op het 12e team, dit was namelijk een team genaamd “Bij elkaar geraapt zooitje” waarvoor iedereen zich kon intekenen die avond.

Ieder team kreeg een bittergarnituur en daar werd uiteraard gebruik van gemaakt. Bij een toernooi horen bekers vonden wij, deze waren er voor de nummers 1,2 en 3.

De aankleding was natuurlijk in de kleuren van Tivoc, blauw-wit en een beetje geel.

Maar een toernooi kan je niet met zijn drieën draaien, hiervoor hebben we de hulp gehad van vrijwilligers die achter de bar wilde staan, onze muziekman, onze chef de frituur en onze vaste scheidsrechters bij de recreanten, bij deze nogmaals bedankt!

Met sportieve groet,

Saskia, Manon en Jaïr