Home » Nieuwsitems » Kledingpasavond

Kledingpasavond

Beste (ouder van) leden,

Zoals bekend is er vanaf afgelopen seizoen een nieuw wedstrijdshirt voor TiVoC beschikbaar. Om voor iedereen de mogelijkheid te bieden de shirts te passen voordat je een nieuw shirt koopt zijn er pasmaten beschikbaar en bestaat de mogelijkheid om de shirts te passen op maandag avond 7 september 2020 van 19:30 tot 21:00 in de betuwehal.

Na het passen en het zoeken van de geschikte maat, kan via de clubshop https://tivoc-tiel.yoursportshop.nl/ het shirt besteld worden. Het is belangrijk dat een team uniform in het veld staat en wanneer er nieuwe shirts aangeschaft worden, elk spelend lid van het team een nieuw shirt aanschaft. TIP: Bestel de shirts als team gezamenlijk, dat scheelt in de verzendkosten. Eveneens bestaat de mogelijkheid om extra TiVoC bedrukte volleybal kleding te kopen.

Het nummer wat je op dit moment bezit, behoud je. Dit betekend dat je je huidige nummer ook op het shirt kunt laten drukken die je nieuw aanschaft. Ben je nieuw bij TiVoC? Of heb je nog geen eigen nummer, neem dan voor het bestellen van het shirt even contact op met kledingbeheer@tivoc.nl. Dan zorgen we ervoor dat je een nummer toegewezen krijgt.

Met vriendelijke groet,

Kledingbeheer TiVoC