Home » Nieuwsitems » Pasavond volleybalkleding en schoeisel

Pasavond volleybalkleding en schoeisel

Geachte (ouders van) leden,

Het volleybal seizoen is inmiddels weer begonnen en de competitie start ook binnen enkele weken weer.
Hiervoor wordt op vrijdag avond 15 september vanaf 18:30 in de Betuwehal de mogelijkheid geboden om eventueel benodigde sportspullen te bekijken, passen en bestellen.
Denk hierbij aan shirts, broeken en overige accessoires.
TiVoC zal gezamenlijk met Bico Teamkleding zorgdragen voor een zo compleet mogelijke selectie van kleding en accessoires zodat je zelf kunt bepalen wat je voor het komende seizoen nodig hebt.

Voor wat betreft wedstrijdshirts is dit voor de meeste wellicht wat laat maar we hebben in overleg met BiCo Teamkleding helaas niet eerder een avond kunnen prikken.
Aan iedereen de vraag om even te kijken of je onderling even een shirt kan passen en eventueel een broekje zodat er wellicht alsnog snel een shirt en broekje besteld kan worden als je deze nog niet hebt. Bestellingen kunnen dan doorgegeven worden via E-mail aan kledingbeheer@tivoc.nl.

Wanneer de bestelling voor 7 september gedaan worden zullen de shirts en broekjes op tijd binnen zijn voor de start van de competitie.

De kosten voor een tenue bedragen:
Een shirt en broekje voor een junior speler zijn de kosten €45.00 en voor een senior speler €47.50 (prijs is incl. bedrukking).
Een shirt voor een junior speler is €27.50 en voor een senior speler €29.95 (prijs is incl. bedrukking).
De prijs voor een broekje is €20.00

Met vriendelijke groet,

Sjoerd van Dijk
TiVoC Kledingbeheer