Home » Nieuwsitems » Pindarots verkoopactie

Pindarots verkoopactie

Het volleybalseizoen is nog in volle gang en we hebben al  succesvolle activiteiten achter de rug voor de verenigingskas.

  • Zo hebben we al een aantal keer doe een gokje gedaan, met de zwerfvuilactie weer mooi opgeruimd en weer lekkere chocoladepepernoten verkocht.
  • Niet vergeten dat de verkiezingsdag nog op het programma staat, samen met nog meer doe een gokje, koop een hokje en de pindarotsactie.

Als vereniging zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgend seizoen, waar we weer een succesvol en leuk seizoen van willen maken. Daar is natuurlijk geld voor nodig. Het grootste gedeelte komt uit de contributie, maar niet alles kan uit de verenigingskas worden betaald; denk hierbij aan voldoende kinderballen, trainingsmiddelen en leuke activiteiten voor de jeugd. Daarom hebben we dit seizoen nog één keer jouw hulp nodig!

ACTIE: Verkoop zoveel mogelijk  “kokers chocolade pindarotsjes” van Het Chocolade Huis!

Wanneer je graag een koker  ( of meerdere ) niet via een van onze mini’s kunt kopen, maar wel graag zou willen, meldt je dan tijdens 1 van de mini-trainingen op vrijdagavond of stuur een mail naar activiteiten@tivoc.nl

De actie is van 17 maart t/m 7 april en de kokers kosten slechts 3 euro per stuk