Home » Nieuwsitems » TiVoC kamp jeugd en mini’s 17-18 juni 2017

TiVoC kamp jeugd en mini’s 17-18 juni 2017

Eindelijk was het dan zover 17 en 18 juni het TiVoC kamp voor onze mini- en jeugdleden. Het kamp werd gehouden op Campingpark Zennewijnen. Na dat alle deelnemers welkom waren geheten door de organisatie, werd er gestart met een spelletje trefbal.  Nadat iedereen zich flink had uitgeleefd was het tijd om even bij te komen, te lunchen en voor de oudere jeugd om hun tenten op te bouwen voor de nacht.

Voor alle foto’s en filmjes – lees verder en klik op de link onderaan

In de middag werden de teams samengesteld door de mini’s en de jeugd samen te voegen. Na deze indeling werden er nog diverse spellen gedaan: Vlarugby, komkommersjoelen, buikglijden en de combinatie koekhappen/spijkerpoepen. Nadat iedereen een beetje was uitgerust en schoon gewassen, van Vlarugby kun je redelijk vies worden, was het tijd om te gaan zwemmen.

Na het avondeten was er nog tijd om een act voor te bereiden voor de bonte avond. Hierbij waren alle ouders uitgenodigd om te komen kijken. Ook diverse campinggasten konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en kwamen gedurende de dag ook al een kijkje nemen. De acts tijdens de bonte avond waren leuk, verrassend, lachen en vooral geweldig om te ervaren hoe in korte tijd iets leuks kon worden neergezet.

Na de bonte avond was het voor de mini’s tijd om met hun ouders mee te gaan naar huis om heerlijk in hun eigen bed  te dromen over de geweldige leuke dag die zij hadden beleefd. Voor de oudere jeugd was er voor het slapengaan nog een laatste activiteit: Levend Stratego. Dit werd gehouden in het Plantsoen te Buren.

Na dit intensieve spel was het tijd om terug te keren naar de camping en te gaan genieten van een goede nachtrust.

Zondagmorgen om 8.30 uur was het tijd voor ontbijt, opruimen en afbreken van de tenten en nog gelegenheid om te gaan zwemmen voor met de laatste activiteit werd gestart: Volleybal.

Om 12.00 uur klonk het laatste fluitsignaal en kon men nog even bijkomen voor de ouders ze kwamen ophalen.

Heel veel dank aan de organisatie voor dit fantastisch georganiseerde kamp door:

Debbie van Sterkenburg, Manon Bijleveld, Nienke de Wit, Rinske Gorter en Myrne van Wijk.

Zij bedanken ook de extra vrijwilligers die beide dagen hebben geholpen bij de activiteiten, zijn blijven overnachten en voor alle andere ondersteunende zaken.

Martine Hengeveld, Antoinette van Rijnsbergen, Debbie Tartarin, Wendy en Pascal van Loosbroek, Dennis Radix, Albert, Ellen, Richard van Elst, Lizzy Versteeg, Jaïr, Chantal van Wamel en Frits van Wijk

Voor alle foto’s en filmpjes van het kamp klik hier