Home » Nieuwsitems » Vrijwilligers Bardienst – Instructie Verantwoord Alcoholschenken

Vrijwilligers Bardienst – Instructie Verantwoord Alcoholschenken

logotivoc1Over IVA

Beste barvrijwilliger,

Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wilt steken in het draaien van bardiensten voor TiVoC. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk!

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan NOCNSF deze website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden.

De teksten en filmpjes op deze website stellen jullie in staat om straks op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in onze kantine of clubhuis. Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen ben je in staat om de test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken.

Bij het invullen worden er een aantal gegevens van TiVoC gevraagd. Onderstaande moet dan worden ingevuld. Na afronding ontvangt de barcommissie dan de bevestiging dat jij de test positief hebt afgerond:

emailadres barverantwoordelijke:  barcommissie@tivoc.nl
Naam vereniging: TIVOC
Naam barverantwoordelijke: Edwin van Mameren

Voor de test klik hier: Test IVA

We wensen jullie veel succes bij het maken van de test en veel plezier bij het draaien van jullie bardiensten!

Met sportieve groet,

De Barcommissie