Home » Nieuwsitems » Zomervakantie

Zomervakantie

Inmiddels is het volleybalseizoen echt ten einde voor alle teams. Er werd al volop getraind met de nieuwe teams, maar afgelopen vrijdag ging dan echt de zomervakantie in. En gaan we met z’n allen even genieten van een welverdiende rust. Het was een succesvol seizoen met goede resultaten en vooral heel veel plezier tijdens de trainingen en de wedstrijden.

Via deze weg willen we dan ook alle leden, trainers, coaches, vrijwilligers en supporters bedanken voor hun inzet om dit allemaal weer mogelijk te maken.

Het is natuurlijk ook altijd een beetje vreemd dat vlak voor de zomer al gestart wordt met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Teams zijn opnieuw ingedeeld en de diverse plaatsingstoernooien hebben alweer plaatsgevonden

In de komende weken is het voor velen echt vakantie, maar zal door diverse vrijwilligers alweer toegewerkt gaan worden naar het nieuwe seizoen, zodat er weer gevolleybald kan worden.

In de vakantieweken zullen jullie, als er nieuws is, geïnformeerd worden, maar verder zal het rustig zijn op de site en Facebook.

Wij wensen dan ook iedereen een hele fijne zomervakantie toe.

Het TiVoC bestuur