Home » Nieuwsitems » Even voorstellen: Sjoerd van Dijk

Even voorstellen: Sjoerd van Dijk

Mijn naam is Sjoerd van Dijk, 32 jaar en geboren en getogen in Tiel. Ik werk in de ICT als Implementatie Consultant. Met ingang van heden heb ik mij als vrijwilliger aangemeld om het kledingbeheer binnen TiVoC te verzorgen.  Mijn taken bestaan uit het beheer en aanvragen nieuwe shirts, bewaken van rugnummers en overige zaken die te maken hebben met de teamkleding binnen TiVoC.  Voor alle vragen m.b.t. de teamkleding kun je een mail sturen naar: kledingbeheer@tivoc.nl

Het kledingbeheer is een van de “vaste” vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om ondersteuning te bieden als vrijwilliger. Om iets terug te kunnen doen (ondersteuning bieden) voor de vereniging was voor mij de reden om mij als vrijwilliger aan te melden.

Wat is mijn affiniteit met TiVoC en volleybal? Zelf heb ik van mijn 6e tot een jaar of 13 volleybal gespeeld bij TiVoC. Wegens andere interesses ben ik destijds gestopt en begon vorig jaar weer te kriebelen om weer te gaan volleyballen. Op dit moment speel ik met veel plezier bij de recreanten en hoop dit nog lang te kunnen doen. En daarnaast wil ik graag mijn bijdrage leveren als vrijwilliger binnen onze mooie volleybalvereniging.