Home » Nieuwsitem

Eindejaarsfeest!

Op vrijdag 23 december vindt het oliebollentoernooi plaats in onze eigen Betuwehal.
Dit jaar vindt het toernooi plaats onder bijzondere omstandigheden: de lichten gaan uit, en de blacklight-lampen gaan aan.
Trek daarom je felste (neon)kleding aan, zodat je zelf ook in de spotlight kan staan!
Het toernooi begint om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Vervolgens is het tijd voor een dansje en een drankje in de kantine.

Wacht niet te lang en meld je aan voor 17 december aan via de link in je e-mail!

Verder worden er natuurlijk foto’s en filmpjes gemaakt van dit grootse spektakel, zorg er dus voor dat je haar goed zit!

De eerste wedstrijd is een feit!

Vandaag hadden we de eerste wedstrijd van het seizoen, TiVoC Dames 1 tegen Aetos Dames 2.

Na een lange zomerstop en een paar weken intensief trainen was ons damesteam er klaar voor, en het harde werken heeft ze mooie punten opgeleverd. Met een eindstand van 4-0 hebben we mooi weer 5 punten binnengehaald, niet slecht voor een eerste wedstrijd. De setstanden waren: 25-10, 25-12, 25-12, 25-21.

Met twee tribunes bijna vol was het weer een gezellig sfeertje in de Betuwehal.

En gelukkig hebben we de foto’s nog, deze kun je hier vinden.

Nieuwe website

Het moment is eindelijk aangekomen, de website is vernieuwd!

Afgelopen jaar is er gewerkt aan een nieuwe site met een nieuwe structuur, waardoor het voor iedereen wat makkelijker moet worden om te vinden wat je zoekt. We hebben bewust er voor gekozen om de content handmatig over te zetten, hierdoor kan het helaas voorkomen dat er dingen missen. Mocht je elementen missen, of andere suggesties hebben voor de website, stuur dan even een berichtje naar: webbeheer@tivoc.nl.

Nieuwsbrief TiVoC!

Ondanks alle corona-gerelateerde onderwerpen die ons bezig hebben gehouden hebben leden van het bestuur toch nog ergens tijd gevonden om een heuse nieuwsbrief te maken! Na vele correcties en het uitzoeken en bewerken van beeldmateriaal is hij klaar.

Nieuwsbrief december 2021

Ondanks alle corona-gerelateerde onderwerpen die ons bezig hebben gehouden hebben leden van het bestuur toch nog ergens tijd gevonden om een heuse nieuwsbrief te maken! Na vele correcties en het uitzoeken en bewerken van beeldmateriaal is hij klaar.

Alle ballen verzamelen!

Deze week starten wij in samenwerking met Jumbo de Ballenactie. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je ook mee? (meer…)

Versoepelingen per 5 juni 2021

Yes!
Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer op een “normale” manier met elkaar traineren in de hallen en zonder beperkingen tijdens het sporten.

(meer…)

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Versoepelingen per 5 juni 2021

Yes!
Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer op een “normale” manier met elkaar traineren in de hallen en zonder beperkingen tijdens het sporten. (meer…)