Home » Nieuwsitems » TiVoC MA1 Kampioen Hoofdklasse

TiVoC MA1 Kampioen Hoofdklasse

Zaterdag 22 april was de voor een aantal teams de laatste competitiewedstrijd. Zo ook voor TiVoC MA1. Met 1 punt voorsprong op naaste concurrent SSS uit Barneveld, gingen zij op bezoek bij VVH in Harderwijk. Deze laatste wedstrijd zou kunnen resulteren in het kampioenschap in de Hoofdklasse. Hiervoor moest men minimaal een 1-3 overwinning behalen om dit zeker te stellen. Om de meiden te ondersteunen waren de supporters met grote getale mee afgereisd naar Harderwijk.

Na een zeer spannende, maar gewonnen 1e set, werd de 2e set er een met zoveel spanning en punten over en weer. Uiteindelijk werd deze ook gewonnen met 29-31. Nog slechts 1 set was voldoende voor het kampioenschap. Op de tribunes werd voor de meegereisde supporters soms de spanning te veel, maar deed niet onder om de meiden te blijven aanmoedigen. Ook de 3e set werd gewonnen waardoor het kampioenschap een feit was.  Nu de druk er af was en werd helaas de 4e set verloren, maar mocht het feestje niet verstoren.

Na afloop kregen de meiden uit handen van Harmen Gorter ( bestuurslid TC ) de bijbehorende kampioensmedaille omgehangen en werd er in de kantine genoten van de kampioenstaart en een glaasje bubbels.

Voor meer foto’s klik hier

foto’s: M. Zirkzee