Home » Nieuwsitems » TiVoC Recreanten

TiVoC Recreanten

Recreanten TiVoC

Dit seizoen 2017 – 2018 zijn we gestart met twee mix teams, een damesteam en een herenteam. 

Voor 3 teams waren we met te veel spelers, dus is er gekozen voor vier teams. Dit is gezien het aantal spelers misschien een beetje hoog gegrepen, maar met het nodige kunst en vliegwerk (invallers) lukt het toch om lekker te ballen en is het seizoen al weer bijna voorbij.

Af en toe komen er nieuwe recreanten kijken en meetrainen, waarvan er een aantal gelukkig “blijven hangen” en vaker komen meetrainen. Meer nieuwe aanwas is altijd welkom, dus zegt het voort, want hoe meer recreanten, hoe gezelliger het is.

De trainingen worden elke week goed verzorgd door Chantal. Helaas heeft zij aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen als trainster ☹. Erg jammer! Na 3 leuke seizoenen zijn we dus op zoek naar een nieuwe trainer/trainster. Indien iemand een goede suggestie heeft of lijkt het je zelf leuk, laat het vooral weten!

Het is ook tijd om na te gaan denken over de indeling voor het komende seizoen. Het lijkt een beetje vroeg, maar het is heel snel alweer einde seizoen. Daarom wordt de inventarisatie al weer gemaakt met individuele wensen en kijken Michel en Chantal samen naar de indeling voor volgend seizoen. In mei moeten de inschrijvingen voor het volgend seizoen alweer richting de RecVol gestuurd worden.

Afgelopen maart is er een leuk recreantentoernooi geweest, TiVoC @ Night. Samen met 12 teams en verschillende toeschouwers werd er gestreden om de 1e plek. Met een gezellig muziekje op de achtergrond werden er op 3 velden leuke partijen gespeeld. Wanneer teams niet speelden, konden ze een gezellig drankje in de kantine doen en genieten van een bittergarnituurtje.

Op zaterdag 21 april wordt ook het jaarlijkse afsluitende BBQ georganiseerd. Met lekker vlees, verschillende salades, brood en sausjes wordt er de gehele avond genoten van de BBQ met een drankje in de kantine van TiVoC. Dit om het seizoen weer af te sluiten en samen te kijken naar herinneringen en niet onbelangrijk, volgend jaar.

De scheidsrechters cursus, die regelmatig door de RecVol georganiseerd wordt, is dit jaar in onze vertrouwde Betuwehal gegeven. Hier hebben dit keer 15 deelnemers een certificaat in de wacht weten te slepen nadat ze 2 avonden hebben geoefend om te zitten op ‘de bok’ om de wedstrijd te leiden.