Home » Nieuwsitems » Week van het sportplezier 4-12 maart

Week van het sportplezier 4-12 maart

Week van het Sportplezier.  Nog meer sportplezier voor iedereen!

De eerste Week van het Sportplezier, die wij binnen het volleybal in 2015 initieerden, was een groot succes. Daarom werd in 2016 voor het eerst een sportbrede ‘Week van het Sportplezier’ georganiseerd. In deze week staat het sportplezier van met name kinderen in iedere sport centraal. Een mooi moment om als club of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het plezier in en om het veld! Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Hoe gastvrij is jouw vereniging?

Ook in 2017 zetten wij ons weer in voor zoveel mogelijk plezier in en om de (beach)volleybalvelden. Tijdens de Week van het Sportplezier, dit jaar van 4-12 maart, staat het thema ‘gastvrijheid’ centraal.

Nodigen jullie je tegenstander na afloop van een wedstrijd uit in de kantine, klappen jullie supporters ook voor mooie acties van de tegenstander, verwelkomen jullie de scheidsrechters met een kopje koffie?

Week van het Sportplezier

Natuurlijk kun je tijdens de Week van het Sportplezier met andere acties laten zien dat jouw club sportplezier hoog in het vaandel heeft staan. Dus roep je teams op mee te doen en deel alle acties online met #sportplezier. Hieronder wat ideeën:

– Neem-je-vriendje-mee!-training

Meer pret tijdens de training met je vriend(en) én kans op nieuwe jeugdleden

– Ouder-kindtraining

Praat ouders meteen even bij over spel- en clubregels

– Ontbijtje met het hele team (en evt. ouders) voor de wedstrijd

De sfeer zit er voor de wedstrijd al lekker in

SAMEN GAAN WE VOOR NOG MEER SPORTPLEZIER!